Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@08:33:14 GMT

سازش طلاق‌های توافقی امسال به ۱۶.۵۳ درصد رسید

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۱۷۳۰

سازش طلاق‌های توافقی امسال به ۱۶.۵۳ درصد رسید

بهزاد وحیدنیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی برنامه‌ریزی منسجم بهزیستی و مداخلات روانشناسی، میزان سازش کل از ابتدای راه‌اندازی سامانه از سال ۹۷ تاکنون به حدود ۱۵.۲۴ درصد رسیده است.

وی در مورد سایر دعاوی طلاق نیز گفت: در مورد سایر دعاوی طلاق و ورود بهزیستی جهت پوشش مشاوره های سایر دعاوی، به رغم اینکه سازمان بهزیستی زیرساخت‌های سامانه‌ای، تخصصی و اجرایی را فراهم کرده و این را در کارگروه ملی پیشگیری، کنترل و کاهش طلاق مطرح کرده اما تامین منابع برای پیشبرد کار و توسعه خدمات میسر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور اظهارداشت: برای پوشش مشاوره‌ای سایر دعاوی طلاق، نیازمند مشارکت سازمان برنامه و بودجه در این زمینه هستیم. وزارت کشور هم می‌تواند منابع بیشتری در اختیار قرار دهد تا بتوانیم این برنامه را توسعه دهیم.

وحیدنیا خاطرنشان کرد: فعلا ۵ استان سایر انواع دعاوی را نیز می‌پذیرند و مشاوره‌های آن را انجام می‌دهند.

وی تاکید کرد: براساس نگاه پیوستاری به خانواده و رویکرد منسجمی که باید در این حوزه باشد، به طور قطع مداخلات نه صرفا قبل از طلاق بلکه باید قبل از ازدواج در قالب پیوستار طرح‌ریزی شود و برنامه مشاوره‌ای دوره‌های مختلف رشدی انسان، قبل، حین و بعد از تشکیل خانواده در امتداد هم قرار گیرند، افراد رصد شوند و مداخلات نیز صورت بپذیرد که طرح مفصلی است که در این قالب نیز طرح‌هایی ارائه شده است.

برای پوشش مشاوره‌ای سایر دعاوی طلاق، نیازمند مشارکت سازمان برنامه و بودجه در این زمینه هستیم. وزارت کشور هم می‌تواند منابع بیشتری در اختیار قرار دهد تا بتوانیم این برنامه را توسعه دهیم.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه به صورت پایلوت نیز اقداماتی را در برخی از استان‌ها پیش می‌بریم، افزود: بعد از آنکه نتایج منتشر شد راجع به توسعه فعالیت به سایر بخش‌ها ورود پیدا خواهیم کرد.

وی در ادامه به خط صدای مشاوره بهزیستی با شماره ۱۴۸۰ اشاره و تصریح کرد: عمده مسائل مطرح شده در این خط در زمینه مشکلات بین فردی، مسائل مربوط به کودک و نوجوان و مشکلات روانشناختی بوده است.

وحید نیا گفت: افزایشی چشمگیری بابت نگرانی ناشی از اومیکرون در تماسهای تلفنی وجود نداشته است. از ابتدای سال تا کنون یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۹۰۳ تماس موفق داشته ایم.

به گزارش ایرنا، سامانه تصمیم از سال ۹۷ ایجاد شد و هدف از آن کاهش آمار طلاق است. سازمان بهزیستی برای ارائه خدمات مشاوره‌ ای به زوج ‌های درآستانه طلاق و منصرف کردن آن‌ ها از طلاق با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه سامانه‌ای به نام تصمیم راه اندازی کرده است.

به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی سال ۹۵ در راستای لایحه برنامه ششم توسعه، سازمان بهزیستی کشور را مکلف کردند در راستای کنترل و کاهش نرخ طلاق به ۲۰ درصد طی پنج سال آینده اقدام کند.

براساس آمار موجود روی سایت ثبت احوال در بهار و تابستان در مجموع ۴۲ هزار و ۳۳۱ مورد طلاق ثبت شده است.

برچسب‌ها طلاق دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طلاق سازمان بهزیستی کشور طلاق سازمان بهزیستی کشور سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • سازش در ۲۲ هزار پرونده قضایی هرمزگان طی سال گذشته
  • بازدید رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی