Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غلامحسين دلبري معاون پيشگيري بهزيستي خراسان رضوي گفت: بهزيستي فقط تقاضاي طلاق شهروندان را در سامانه تصميم ثبت مي‌كند و آمار اعلامي ثبت نام در اين سامانه، با وضعيت واقعي جامعه، انطباق ندارد.

او افزود: تقاضاي طلاق در سامانه تصميم، رقم بالايي را نشان مي‌دهد اما واقعيت واقعي طلاق در جامعه را بايد از مراجع قانوني و دستگاه قضايي جويا شويم چون در نهايت، دادگاه است كه حكم طلاق صادر مي‌كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون پيشگيري بهزيستي خراسان رضوي با اشاره به اینکه ما مي‌دانيم كه چه تعداد در سامانه تبت درخواست طلاق ثبت نام مي‌كنند ادامه داد:  همين ثبت نام است كه افزايش 25 درصدي را نسبت به سال گذشته نشان مي‌دهد اما اين ميزان افزايش، به هيچ‌عنوان معرف افزايش يا كاهش ميزان واقعي طلاق در خراسان رضوی نيست.

بیشتر بخوانید

افزایش ۲۵ درصدی تقاضای طلاق در خراسان رضوی

دلبری بیان كرد: ميزان سازش در طلاق‌هاي توافقي با احتساب افرادي كه انصراف مي‌دهند 25 درصد، در طلاق به درخواست زوج 24 درصد و در طلاق به درخواست زوجه 18 درصد است.

او تصریح کرد: ممكن است برخي از اين افراد از طريق مراجعه به وكيل، كارشان را پيگيري كنند كه در نهايت به طلاق توافقي بينجامد يا امكان دارد دچار متاركه شوند كه در هيچ سامانه و مكاني ثبت نمي‌شود و يا اينكه واقعا سازش كنند و به زندگي خانوادگي برگردند، در هر صورت، اين افراد مطابق داده‌هاي سامانه تصميم، در مسير طلاق قرار نگرفته‌اند و لذا وضعيت واقعي آنها بايد از منابع قضايي كه رأي نهايي طلاق را صادر مي‌كنند جستجو شود.

معاون پيشگيري بهزيستي خراسان رضوي تاکید کرد: از آنجا كه صدور حكم طلاق از طريق دفترخانه به ثبت احوال ارسال مي‌شود لذا آمار واقعي طلاق ثبت شده از طريق ثبت احوال قابل پيگيري مي‌باشد و بهزيستي تنها اطلاعات مندرج در سامانه را به عنوان تقاضاي طلاق مطرح مي‌كند.

 

انتهای پیام//س.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طلاق بهزیستی سامانه تصمیم سامانه تصمیم تقاضای طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان

به گزارش قدس آنلاین، در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های معتمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • ۱۷۱ معتاد بهبود یافته شاغل شدند
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی