Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیروم‌وند با اشاره به فعالیت سامانه «تصمیم» در چارچوب طرح کاهش و کنترل طلاق گفت: فعالیت این سامانه نقش موثری جهت سازش زوجین و کاهش طلاق دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «فرحناز بیروم‌وند» ظهر امروز (سه شنبه ۲۱ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: سامانه «تصمیم» در جهت ایجاد سازش میان افراد خواهان طلاق و خدمت‌رسانی از طریق مراکز مشاوره برای زوجین و پیشگیری از این معضل اجتماعی، از فروردین‌ماه سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی شده است که با بررسی اختلافات زوجین، زمینه‌های سازش و حفظ و انسجام خانواده را فراهم می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک با اشاره به افزایش تنش ناشی از اختلاف زوجین با مراجعه به دادگاه افزود: استفاده و دریافت خدمات مشاوره خانواده از طریق سامانه «تصمیم» و بهره‌مندی از دانش کارشناسان متخصص، فرصتی برای حل اختلافات زوجین فراهم می‌کند تا با سازش کردن قبل از ورود به سیستم انتظامی و قضائی، از وقوع طلاق جلوگیری کنند.

 

وی اذعان کرد: علت‌های مختلفی می‌تواند باعث طلاق شود که اختلافات خانوادگی، وضعیت بد اقتصادی و نداشتن مهارت‌های زندگی و دانش کافی زوجین از جمله دلایل این امر به شمار می‌آیند.

 

بیروم‌وند در خصوص توانمندسازی خانواده‌ها و پیشگیری از طلاق و عوارض ناشی از آن تصریح کرد: افراد متقاضی طلاق با ثبت‌نام در سایت zaman.behzisti.net می‌توانند نوبت مشاوره دریافت کنند و بعد از آن با دادن اطلاعات اولیه به کارشناس ارزیاب بهزیستی، به مراکز مشاوره معرفی می‌شوند و در مرحله بعد با گذراندن جلسات مشاوره تخصصی در صورت سازش به خانواده بر می‌گردند ولی در صورت نیاز به طلاق افراد متقاضی، معرفی آنها به دفاتر پیشخوان قضائی جهت ادامه روند مراحل قانونی صورت می‌گیرد.

 

وی عنوان کرد: یکی از مزایای استفاده از این سامانه برای افراد نیازمند با توجه به شرایط مالی فرد، عدم پرداخت حق مشاوره و یا ارائه درصدی از تخفیف حق مشاوره است که به نوعی از یارانه بهزیستی برخوردار می‌شوند و به همین دليل انجام مشاوره و صرف زمان برای زوجین می‌تواند فرصتی برای بازگشت به زندگی باشد.

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک با اشاره به اینکه بهزیستی چهار مرکز مشاوره فعال دارد بیان کرد: ارتقاء مهارت‌های زندگی و حفظ انسجام خانواده‌های در معرض طلاق و ایجاد زمینه‌های سازش ماندگار، از جمله اهداف این سامانه هستند که به راحتی در دسترس عموم قرار دارد.

 

وی ادامه داد: اطلاع‌رسانی به جامعه هدف، ارائه خدمات مشاوره‌ای و مداخلات کاملا تخصصی و حمایت‌های اجتماعی مهم‌ترین راهکارها برای جلوگیری از فروپاشی یک زندگی هستند.

 

بیروم‌وند اضافه کرد: سامانه «تصمیم» جهت نوبت‌دهی اینترنتی درخواست طلاق توافقی، طلاق یک‌طرفه به درخواست زوج و یا زوجه توسط سازمان بهزیستی کشور راه‌اندازی شده است.

 

وی یاد آور شد: تفاهم‌نامه آغاز فعالیت سامانه «تصمیم» صبح امروز با حضور رئیس دادگستری و دادستان اندیمشک به امضا رسید و به دفاتر قضائی رسما اعلام شد و همچنین اطلاع‌رسانی در سطح شهرستان توسط اداره بهزیستی صورت می‌گیرد.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازش زوجین سامانه تصمیم کاهش طلاق بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خدابنده لو گفت: امروزه افراد دارای معلولیت در فعالیت‌های اجتماعی و مسابقات زیادی شرکت و توانمندی‌های خود را به جامعه ثابت می‌کنند.

وی افزود: در این راستا اولین جشنواره ورزش‌های بومی، محلی در سه شهرستان زنجان، ابهر، خدابنده در سال گذشته برگزار شد که استقبال گروه‌های هدف را به دنبال داشت.

مدیرکل بهزیستی استان ادامه داد: فعالیت‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت از ۲ جنبه درمانی که هدف آن تأمین سلامتی و پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری‌های ثانویه است حائز اهمیت می‌باشد.

خدابنده لو گفت: ورزش نه تنها اعتماد به نفس را در فرد تقویت می‌کند بلکه نگرش جامعه را نسبت به معلولین دگرگون کرده و از نظر جسمی، روحی، فردی و اجتماعی آنها اثر قطعی و تعیین کننده‌ای دارد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اجرای طرح آموزشی آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: این طرح با موضوعات سکته مغزی، بیماری قلبی- عروقی، استئوپروز، آرتروز، دیابت، سقوط و دمانس (آلزایمر) است که در سال گذشته ۲ هزارو ۷۲۷ در سطح استان شهری و روستایی تحت پوشش قرار گرفتند.

به گفته وی، آشنایی با بیماری استئو آرتریت، سقوط- بیماری دیابت - بیماری قلبی و عروقی -پوکی استخوان - سکته مغزی و آشنایی با بیماری دمانس از جمله موضوعاتی است که برای سالمندان جامعه هدف بهزیستی و افراد محلی در ۲ گروه سنی میانسالان با رده سنی ۶۵ الی ۴۵ و گروه سالمندی با رده سنی ۸۵ الی ۶۵ برای هر ۲ جنس آموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • تقویت فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در شهرستان های جنوبی استان
  • هشدار سطح زرد هواشناسی برای فعالیت سامانه بارشی در گیلان
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • استمرار فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز شنبه
  • کاهش ۵ درجه‌ای دمای هوا در خراسان شمالی از هفته آینده
  • طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما