Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@11:00:48 GMT

طلاق در خراسان رضوي روند افزايشی دارد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۱۳۱۹۱

طلاق در خراسان رضوي روند افزايشی دارد

حاجی پور با بیان اینکه سال گذشته ۲۷ هزار و ۷۶۹ نفر تقاضاي طلاق خود را در سامانه تصميم ثبت كرده‌اند كه نسبت به سال قبل از آن ۱۵۰۰ نفر بيشتر بوده است، گفت:طلاق در خراسان رضوي روند افزايشی دارد.

«حسن حاجي ‌پور» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در با بیان اینکه سال گذشته ۲۷ هزار و ۷۶۹ نفر تقاضاي طلاق خود را در سامانه تصميم ثبت كرده‌اند كه نسبت به سال قبل از آن ۱۵۰۰ نفر بيشتر بوده است، گفت:ميزان تقريبي سازش‌هاي متقاضيان طلاق، اندكي كاهش داشته و ميانگين سازش در متقاضيان طلاق حدود ۱۷ درصد است كه نسبت به ميانگين سال‌هاي گذشته، تفاوت محسوسي ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول برنامه‌ كاهش طلاق بهزيستي خراسان رضوی با تأكيد بر اينكه ميزان كل متقاضيان طلاق نسبت به چند سال قبل، افزايش نسبي را شاهد بوده گفت: بنا بر اين داده‌ها، عدد سازش ۱۷ درصدي در متقاضيان طلاق امسال، نشانگر ميزان بيشتري سازش نسبت به سال گذشته است چون وقتي عدد مبنا بيشتر باشد درصد يا كسر اين مبنا نيز بيشتر خواهد بود.

 

حاجي‌پور با اشاره به اینکه به عنوان مثال اگر تعداد متقاضيان طلاق را همين مبناي ۲۷ هزار و ۷۶۹ نفر بگيريم ۱۷ درصد اين تعداد كه حدود ۴۷۲۰ نفر مي‌شوند سازش كرده‌اند، افزود:اگر مبنا را تقاضاي سال قبل كه ۲۶ هزار و ۲۶۸ نفر بوده در نظر بگيريم ۱۷ درصد آن ۴۴۶۵ نفر مي‌شود كه مشخص مي‌كند امسال تعداد بيشتري از متقاضيان طلاق به سازش دست يافته‌اند.

 

وی با بیان اینکه بايد در نظر داشته باشيم كه بخشي از دعاوي و اختلافات زوجين بر سر نفقه و تمكين است كه به سامانه تصميم وارد نشده و به مراكز مربوطه مددكاري ارجاع مي‌گردد، افزود:به عبارت ديگر، كساني به سامانه تصميم وارد مي‌شوند قصدشان طلاق است و ابتدائا خيال سازش ندارند اما تعدادي از آنها با تلاش مشاوران و مددكاران ما و حل مشكلات طرفين، راه سازش در پيش مي‌گيرند.

 

مسئول برنامه‌ كاهش طلاق بهزيستي خراسان رضوی يادآور شد: از كل مراجعين به سامانه تصميم ۸۸ درصد به مراكز مشاوره و سازش ارجاع شده‌اند، ۱۱ درصد به خاطر بالا بودن و حاد بودن تعارضات طرفين، مستقيما به دفاتر پيشخوان رفته‌اند تا مراحل طلاق را سريع‌تر طي كنند، و يك درصد از مراجعين هم از پروسه طلاق، انصراف داده‌اند.

 

وی گفت: فعلا سامانه در ۲۱ شهرستان استان فعال و به روز است و در ۱۱ شهرستان ديگر، متقاضيان طلاق مستقيما به ادارات بهزيستي مراجعه مي‌كنند و سپس به دفاتر مشاوره همان شهر يا شهر مجاور ارجاع مي‌شوند.

 

حاجی پور در خصوص ميزان كلي تقاضاي طلاق در طول عمر ۵ ساله‌ي سامانه تصميم گفت: از خرداد ماه ۹۵ كه سامانه تصميم در خراسان رضوي راه‌اندازي شده تا پايان اسفند ۱۳۹۹ يعني در فاصله ۵۷ ماه، در مجموع ۱۱۳ هزار و ۹۷۳ نفر در اين سامانه تقاضاي طلاق خود را ثبت كرده‌اند.

 

مسئول برنامه‌ كاهش طلاق بهزيستي خراسان رضوی تأكيد كرد: به جهت اينكه سامانه تصميم تا مدت‌ها پس از راه‌اندازي در مشهد، در ساير شهرستان‌ها فعال نبود و نيز به جهت اينكه تا چندين ماه پس از آغاز به كار اين طرح، هنوز هم در برخي شهرستان‌ها دادگاه‌ها مستقيما به كار طلاق رسيدگي مي‌كردند، اين آمار كلي، نتيجه‌ي چنداني به دست نمي‌دهد و نشان دهنده‌ ميزان واقعي طلاق در مجموع اين ۵ سال نيست.

 

وي خاطر نشان كرد: بر اساس برآوردهاي ما روزانه به طور ميانگين ۱۵۰ نفر در سامانه طلاق ثبت درخواست مي‌كنند و براي اينكه افراد پشت نوبت سامانه نباشند ما تا سقف ۲۰۰ نفر در روز سامانه را آماده‌ي بارگذاري نموده‌ايم و به همين جهت، در حال حاضر، هيچ كس پشت نوبت سامانه نيست.

 

حاجي‌ پور يادآور شد: در حال حاضر، هر كس وارد سامانه شود و ثبت نام كند مي‌تواند در همان روز، در نزديك‌ترين مركز مشاوره بهزيستي ثبت نوبت كرده و در صورت تمايل، در وقت رزرو شده به همان مركز مراجعه داشته باشد.

 

مسئول برنامه‌ كاهش طلاق بهزيستي خراسان رضوی با تأكيد بر اينكه بهزيستي، به هيچ عنوان تمايلي به طلاق حتي يك زوج هم ندارد گفت: تمام تلاش ما در بين مددكاران و روان‌شناسان و نيز دستگاه قضايي اين است كه حتي‌الامكان زوجين متقاضي طلاق را به سمت سازش ببريم.

 

وي ادامه داد: فراهم كردن زمينه‌هاي روان‌سازي ثبت تقاضا و ارجاع به مشاوره به اين خاطر انجام شده كه افراد مشكلي در اين زمينه نداشته باشند و بتوانند كارشان را به موقع انجام دهند چون ايجاد مانع در اين مسير، ممكن است به آسيب‌هاي جديدي منتهي شود.

 

حاجی پور با يادآوري اينكه در سال ۹۹ دست كم سه كارگاه آموزشي براي روان‌شناسان و مددكاران طرف قرارداد برنامه‌ي كاهش طلاق برگزار گرديده گفت: در اين كارگاه‌ها كه به صورت آنلاين برگزار گرديده حدود يكصد مشاور و مددكار از سراسر استان شركت كرده‌اند.

 

مسئول برنامه كاهش طلاق بهزيستي گفت: سامانه در ۲۱ شهرستان فعال است و با ساير شهرستان‌ها مكاتبه شده كه حداكثر همكاري را داريم تا سامانه را در اين شهرها هم فعال كنيم كه همه‌ي داده‌هاي مربوط به متقاضيان طلاق در يك سامانه واحد ثبت گردد.

 

وي با بیان اینکه در سال ۹۹ بيش از يك ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان به مراكز مشاوره بابت متقاضيان فاقد بضاعت مالي، يارانه پرداخت شده است، گفت:حدود ۳۰۰ نفر از مراجعين به تشخيص مددكاران مراكز، كم‌بضاعت تشخيص داده شده‌اند كه با وجود اينكه اين افراد به مراكز پرداخت داشته‌اند در پايان سال، مبالغ پرداختي به حساب آنها برگردانده شده است.

 

حاجی پور در زمينه آمار افزايشي يا كاهشي طلاق در استان گفت: با توجه به اينكه در سال‌هاي گذشته جمعيت سير نزولي داشته و همزمان، نرخ ازدواج نيز كاهش يافته، لذا نتيجه مي‌گيريم كه طلاق مانند سنوات قبل، روند افزايشي طي مي‌كند و با تمام تلاشي كه صورت مي‌گيرد، هنوز موفق به كاهش اين آمار نشده‌ايم.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: افزایش طلاق افزایش آمار طلاق طلاق خراسان رضوی کاهش طلاق بهزیستی خراسان رضوی متقاضیان طلاق سامانه تصمیم مسئول برنامه تقاضای طلاق حاجی پور سال قبل ۱۷ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد

ابوالفضل محبان در گفت‌وگو با مهر از انجام واکسیناسیون بیش از هزار و دویست نفر از حجاج خراسان شمالی در درمانگاه هلال احمر بجنورد خبر داد.

وی با اشاره به در پیش بودن سفر زیارتی حج تمتع در کشور گفت: هر ساله پیش از اعزام زائران به کشور عربستان این واکسیناسیون با هدف ایمن‌سازی حجاج و پیشگیری از شیوع بیماری مننژیت انجام می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی بیان کرد: تاکنون بیش از هزار و دویست نفر از  زائرین بیت الله الحرام توسط کادر درمان جمعیت هلال احمر واکسینه شده‌اند.

محبان بیان کرد: طرح واکسیناسیون حجاج خراسان شمالی از ۲ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۲۰ اردیبشهت ادامه دارد.

کد خبر 6095434

دیگر خبرها

  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودرو‌های وارداتی؛ ثبت‌نام جدید وجود دارد؟
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • اعطای زمین برای تامین مسکن کارگران در استان سمنان
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • اختلال در سامانه وام فرزندآوری و سردرگمی متقاضیان
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا
  • سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در خراسان رضوی فعال خواهد بود