Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه فانی امروز در گفت‌وگو با ایرنا در خصوص فعالیت سه ماهه سامانه تصمیم در کیش گفت: چند سالی هست که این سامانه در ایران راه‌اندازی شده و تنها برخی مناطق از جمله کیش از این سامانه برخودار نبودند که خوشبختانه امسال نیز در جزیره کیش نیز برای زوجین خواهان طلاق توافقی راه اندازی شد. بعد از مذاکرات اداره بهزیستی کیش با دادگستری بنرهایی در دادگستری و دفاتر پیشخوان قضایی برای اطلاع رسانی و راهنمایی افراد نصب و در ادارات مربوطه و رسانه‌ها و صفحه اینستاگرام آغاز به کار این سامانه و نحوه عملکرد آن اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف اصلی این سامانه را سازش دانست و افزود: سامانه یک فاصله زمانی ایجاد می‌کند تا افراد از مشاوره برخوردار شوند. این یک اتفاق خوب برای زوجین است؛ علی الخصوص آن دسته که دارای فرزند هستند، حتی در صورتی که به سازش منتهی نشود. ما به مراجعان خود هنگام غربالگری می گوییم که هدف از این مشاوره سازش است اما درغیر این صورت شما را برای روبرو شدن با طلاق از لحاظ روحی توانمند و فرزندان را با مهارت هایی برای مواجهه اصولی با این اتفاق آشنا می کند. البته باید اشاره کنم این سامانه تنها برای زوجینی است که خواهان طلاق توافقی هستند. اما درصورتی که زن یا مرد وکالت طلاق را داشته باشند می تواند یک طرفه اقدام کنند.

فانی در ادامه به عملکرد این سامانه اشاره کرد و گفت: افراد با مراجعه به سایت zaman.behzisti.net ثبت نام کرده و سامانه یک روز و ساعت را به انتخاب خود زوجین مشخص می کند، بعد از آن برای آنها پیامکی ارسال می شود که شامل آدرس مرکز بهزیستی برای غربالگری است. هر جلسه ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان خواهد بردکه البته بسته به مراجعه کننده متغیر است. در مرحله بعد ما پرونده را تکمیل می کنیم و به مشاوره های دولتی و غیر دولتی ارجاع می دهیم. در این مرحله نیز پیامکی برای افراد ارسال می‌شود که شامل آدرس مرکز مشاوره ای است که زوجین باید مراجعه داشته باشند. بعد از اتمام جلسات، روانشناس بعد از ۴۰ روز دسترسی پیدا می کند و نتیجه جلسات را برای کارشناس ارجاع می‌زند. در انتها کارشناس، پرونده را مطالعه می‌کند که در این صورت اگر زوجین به سازش رسیده باشند پرونده بایگانی می شود، اما اگر به سازش نرسیده باشند به دفتر پیشخوان قضایی که در ساختمان ۲۰ است پرونده ارجاع داده خواهد شد و دوباره برای افراد پیامک ارسال می‌شود. در این مرحله پرونده دیگر از دسترس بهزیستی خارج و زوجین تنها باید به پیشخوان مراجعه کنند.

فانی در ادامه تاکید کرد : طلاق در گذشته به حوزه اورژانس اجتماعی اختصاص داشت اما از زمانی که این سامانه راه‌اندازی شد به حوزه پیشگیری واگذار شد، بیشتر جنبه روانشناختی پیدا کرده است و افراد برای مشکلات مادی مانند نفقه و مهریه و مسایلی این چنین در ادامه روند طلاق باید از طریق حوزه قضایی اقدام کنند.

 او در ادامه افزود: خوشبختانه بعد مثبت این سامانه در اجباری بودن آن است و زمانی را به افراد خواهان طلاق اختصاص دهد که شاید موجب شود برخی طلاق‌ها به سازش ختم شود. برخی اوقات افراد جلسات مشاوره را ادامه نمی دهند که با پیگیری متوجه می شویم دیگر سازش صورت گرفته و افراد به جلسات خود خاتمه داده اند. در مجموع باید اشاره کنم سامانه تصمیم این اجازه را به افراد می دهد که برای تصمیم طلاق خود اقدام کنند اما از طرفی این نکته را متذکر می شود که حتما این مراحل را برای رسیدن به خواسته خود باید پشت سر گذارند. حال  زوجین در مراحل مشاوره مهارت های کنترل خشم و یا تصمیم‌گیری را آموزش می بینند که این امر در تصمیم نهایی آنها تاثیرات مثبت بسیاری می گذارد. متاسفانه ما از کودکی مهارت تصمیم گیری را آموزش ندیده ایم در حالی که باید از پیش دبستانی این آموزش ارائه شود. هدف ما این است که مشاوره جزیی از زندگی افراد شود. بنابراین این جلسات کمک می کند که افراد در ارتباطات بعدی خود مهارت کسب کنند .

کارشناس حوزه پیشگیری با اشاره به دو سازش صورت گرفته در طی فعالیت این سامانه در کیش گفت: برای ارائه آمار کلی باید یکسال بگذرد تا بتوانیم موارد را از زمانی که سامانه از بخش اورژانس اجتماعی به بخش پیشگیری ارجاع داده شده است، با هم مقایسه کنیم و آماری کلی بدست آوریم.

برچسب‌ها کیش مشاوره جزیره کیش طلاق سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش مشاوره جزیره کیش طلاق سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش کیش مشاوره جزیره کیش طلاق سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان اظهار داشت برای دولت جو بایدن درباره چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه وجود داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت برای دولت بایدن درباره مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه، عدم اصرار بر مشروط بودن توافق و تاکید به عقب نشینی و مبارزه با تروریسم، خروج از توافق و سرانجام پذیرش مشروط توافقنامه دوحه، وجود داشت.

وی افزود رئیس جمهور بایدن گزینه خروج مشروط نیروها از افغانستان را انتخاب نکرد در حالی که گزینه پذیرش مشروط توافق دوحه را توصیه کرده بودم.

خلیلزاد ادامه داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم نظر من را توصیه کرده بود اما افراد دیگری در دولت واشنگتن با این استدلال که طالبان حملات‌ خود را علیه نظامیان آمریکایی از سر می‌گیرند از پذیرش توصیه ما خودداری کردند.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان خاطرنشان کرد نخستین گام‌ها به سوی گفتگو درباره توافق با طالبان در دولت اوباما برداشته شده بود.

خلیلزاد: آمریکا امید به پیروزی برابر طالبان را از دست داده بودموافقت «بلینکن» با ارائه اسناد بررسی خروج نظامی آمریکا از افغانستان به کنگره خلیلزاد: خروج نظامیان آمریکایی دلیل تشدید جنگ در افغانستان نیست

خلیلزاد اظهار داشت کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا روند کامل عقب‌نشینی نظامی در سال 2021 را هدایت می‌کردند و در ماه آگست که خروج مرگبار اتفاق افتاد، تصمیم مهم درباره تعامل با طالبان از سوی شورای امنیت ملی دولت جو بایدن گرفته می‌شد.

وی خاطرنشان کرد دولت اشرف غنی با اصل آزادی زندانیان مخالف نبود بلکه با تعداد زیاد آن مخالف بود.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به تاثیر خروج نظامی آمریکا تصریح کرد این روند تاثیر روانی داشت و بر موازنه قدرت برای دولت اشرف غنی تاثیر منفی گذاشت.

خلیلزاد درباره برنامه‌ریزی احتمالی وزارت خارجه آمریکا در افغانستان هم گفت که این وزارتخانه فاقد هرگونه برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم