Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@06:10:56 GMT

مداخله تخصصی در طلاق، نیازمند تفکر سیستماتیک است

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۷۰۲۲۱

مداخله تخصصی در طلاق، نیازمند تفکر سیستماتیک است

ایسنا/زنجان معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی استان زنجان گفت: طلاق فرآیندی است که عوامل متعددی در آن دخالت دارد.

گل‌نسا آقامحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با سامانه تصمیم، اظهار کرد: به‌ منظور دست‌یابی به اهداف مصرح قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه خانواده واحد بنیادین جامعه و کانون اساسی رشد و تعالی انسان است و در راستای اجرایی کردن قانون حمایت از خانواده مصوب سال ۱۳۹۲ که آمده است، به منظور تحکیم مبانی خانواده و جلوگیری از افزایش اختلافات خانوادگی و طلاق و سعی در ایجاد صلح و سازش، قوه قضائیه موظف است ظرف سه سال از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون مراکز مشاوره خانواده را در کنار دادگاه‌های خانواده ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و امکانات سازمان بهزیستی در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین سازمان بهزیستی و قوه ‌قضاییه منعقد شده و سامانه تصمیم راه‌اندازی شده ‌است.

این مسئول تصریح کرد: نتایج حاصل از سامانه تصمیم و مطالعات متعددی که به بررسی علل و عوامل طلاق پرداخته‌اند، طلاق فرآیندی است که عوامل متعدد و متنوعی در آن دخالت داشته و مداخله تخصصی در آن نیازمند تفکر سیستماتیک است که بهزیستی نیز در حوزه روان‌شناختی این سامانه اقداماتی را انجام می‌دهد.

آقامحمدی ادامه داد: طبق داده‌های ثبتی در سامانه تصمیم عوامل موثر در طلاق زوجین در کشور عواملی مانند ناکافی بودن مهارت‌های زندگی، ناهمسان گزینی و انتخاب ناآگاهانه، تغییر کارکردهای خانواده، سبک ‌زندگی، عوامل اقتصادی، اعتیاد و رفتارهای خشونت‌آمیز و ‌غیره در تقاضای زوجین برای طلاق موثر بوده ‌است.

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه تعداد پذیرش در شهرستان‌های دارای سامانه تصمیم در استان زنجان در شش ماهه نخست سال امسال، ۲۱۶۲ مورد بوده، عنوان کرد: در مجموع آمار جلسات مشاوره ۱۷۴۳ جلسه برای زوج و ۲۵۷۲ جلسه برای زوجه در استان زنجان نیز برگزار شده است.

این مسئول در رابطه با اهداف سامانه تصمیم نیز بیان کرد: این سامانه با هدف کنترل و کاهش طلاق، افزایش پایداری زندگی مشترک از طریق بهبود روابط اعضا خانواده، حمایت‌های اجتماعی، افزایش دسترسی به خدمات سلامت روان در حوزه نیازمندی‌های سلامت خانواده، مدیریت یکپارچه و کارامد در ارجاع، ارتقای کیفی و کمی خدمات روان‌شناختی و مشاوره تخصصی در حوزه خانواده، ایجاد آمادگی در اعضای خانواده برای ایفای نقش‌های صحیح در زمینه‌های مختلف فردی و اجتماعی پس از جدایی و بهره‌مندی از نظر کارشناسان علوم رفتاری و اجتماعی در صدور احکام خانواده، مطالعات راهبردی در حوزه طلاق به منظور برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری و بهره‌مندی از فناوری در طراحی مداخلات تخصصی کنترل و کاهش طلاق، راه‌اندازی شده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه در چهار شهرستان استان زنجان، خاطرنشان کرد: استان زنجان یکی از پیشگامان در راه‌اندازی سامانه تصمیم بوده است که در شهرستان‌هایی که سامانه تصمیم راه‌اندازی نشده نیز هم خدمات مشاوره‌ای قبل از طلاق ارائه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان طلاق استانی اجتماعی سامانه تصمیم استان زنجان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران از کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان تهران؛ ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: درمسیر تحول و تعالی و با اجرای برنامه‌های عملیاتی در دادگستری استان تهران ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان کاهش ۲۴ درصدی داشته است.

نیکوکار تصریح کرد: با پیگیری‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در جهت برگزاری شورای اجتماعی پیشگیری شهرستان‌ها، شهرستان بهارستان با اجرایی کردن مصوبات جلسات برگزار شده موفق به کاهش ورودی پرونده‌های طلاق توافقی به میزان بیش از ۲۴ درصد شده است.

وی افزود: اقدامات دادگستری بهارستان در راستای اهداف پیشگیرانه، موجب کاهش ورودی پرونده در ۷ اتهام از ۱۰ اتهام اول آن و همچنین تقلیل ورودی پرونده در ۵ حوزه تصرف عدوانی، طلاق توافقی، حوزه مواد مخدر، ایراد صدمه بدنی غیرعمدی ناشی از تصادفات رانندگی و سرقت مستوجب تعزیر شده است.

نیکوکار گفت: سازگاری میان زوجین نیازمند کسب مهارت‌های لازم به وسیله آموزش است تا با کمک آن بتوان یک زندگی با کیفیت مطلوب را تجربه کرد؛ زیرا خوب زندگی کردن یک مهارت اکتسابی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تاکید کرد: طلاق تنها راه حل برای پایان دادن به اختلافات نیست و این اصل باید تا حد ممکن به شکل کم و محدود مورد استفاده قرار گیرد و تا جایی که امکان دارد به‌عنوان آخرین گزینه مطرح شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآنی
  • نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در زنجان
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست